Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Изложения, панаири / Организатори

"Виа Експо" ЕООД
организиране на изложения

гр. Пловдив
ул.Чехов №3
Тел.: 032/960011, 960012, 945459
Лице за контакти: Майя Кръстева
e-mail: office@viaexpo.com
www.viaexpo.com


Виа Експо предлага пълно обслужване при организирането на професионални изложби, конференции и семинари. Фирмата е основана през 1992 г.

Дейността на Виа Експо започва с организирането на два малки базара “Училище” и “Коледен базар” през 1992 г. Същата година подписахме договор за сътрудничество с Посолството на САЩ в България за изграждането на официалното участие на САЩ на Пловдивския Международен Технически Панаир. В периода 1993 – 1995 бяхме официалните строители на Павилиона на САЩ. През 1996 г. получихме лиценз от Министерство на Търговията в Washington D.C. (САЩ ) с правото да го организираме и ръководим.

През 1995 г. подписахме договор с Търговската Камара на Париж за официалното френско участие на Пловдивския Международен Панаир и ежегодната Френска изложба в хотел Шератон.

От 1999 г. си сътрудничим с Посолството на ЮАР за организирането на тяхното официално участие на Пловдивския Международен Панаир.

Виа Експо е първата фирма в България, която започна да организира международни специализирани изложения с компютърно регистриране на посетителите и която привлича участници от 4 континента.

През 1994 започнахме организирането на следните специализирани изложения:

American Tech – комуникации, информационни технологии, електроника и др. Организира се под егидата на Търговската служба на САЩ в България.

Aluminum & PVC Profile - специализирана изложба за алуминиеви и PVC профили, аксесоари, машини, дограма, организирана за първи път през 1995 г. Последната изложба Aluminium & PVC Profile, се проведе от 22-ри до 25-ти март 2005.

Balkan Packaging – (опаковки, машини и материали, печат и рециклиране), организирана за първи път през 1996 г. От 01-ви до 04-ти Ноември 2006 г. ще бъде проведена за пореден път в София, зала Фестивална.
                                                                          подробно за Balkan Packaging...


Balkan Food and Drinks - (храни, напитки, оборудване) проведена за първи път през 1998 г. Изложбата ще се проведе за седми път от 01-ви до 04-ти ноември 2006 г., в София, Зала Фестивална.
                                                             подробно за Balkan Food and Drinks...


След огромния интерес, с който бе посрещната Първата международна конференция за електронна търговия в България през 1999 г., през 2000 година Европейската Комисия ни повери организирането на Втора конфренция за електронна търговия за страните от Югоизточна Европа съвместно с Министерство на Икономиката. Лекторите и участниците в нея бяха от над 10 страни от региона.

През 2001 г. организирахме Форум “Бизнес мениджмънт” и ново изложение за ИТ, телекомуникации и електроника – Global High Tech. През същата година, партнирахме с американската фирма Key3Media East за провеждането на Международна конференция за интерактивна телевизия в хотел Хилтън.

През юни 2002 Виа Експо организира за първи път практически семинар със световно известната консултантска фирма Hanley Associates от Великобритания “Направете успеха свой спътник” по въпросите на маркетинг – комуникациите, който имаше огромен успех. Тази година се планират поредица подобни семинари.

Международната специализирана изложба за рециклирана техника Balkan Used Equipment се проведе за първи път от 19-ти до 22-ри март 2003 в София.

От 22-ти до 25-ти март 2005 г. в гр. София се проведе международната специализирана изложба Палитра 2005 - бои, материали, инструменти.

13-15 Април 2005 г. Виа Експо организира Международен Конгрес и Изложба за Енергийна Ефективност и Възобновяеми Енергийни Източници в индустрията и строителството. Събитието бе под егидата на Министерството на Икономиката и Министерството на Регионалното Развитие и Благоустройството.

Виа Експо е член на Американската Търговска Палата AmCham, на Световната организация по опаковане (WPO), COPE - Конфедерацията на организаторите на изложби за опаковане и XM Europe - Асоциация на организаторите на изложби в Европа. През 2002 г. г-жа Майя Кръстева бе поканена за лектор по време на годишния семинар на Асоциацията на организаторите на изложби в Европа.

Основните дейности на Виа Експо са:

• Маркетинг и набиране на изложители от страната и чужбина
• Изпращане на персонални покани до фирми и експерти от разли(ни браншове в страната и чужбина
• Организиране на изложби, семинари, конференции, бизнес срещи между български и чужди фирми
• Изграждане на щандове (вкл. обзавеждане)
• Поддържане на база данни с фирми от различни браншове в страната и чужбина
• Регистрация на посетителите на организираните от нас мероприятия
• On-line предварителна регистрация на посетители
• Статистически резултати за организираните от нас мероприятия
• Рекламна дейност
• Печатни материали
• Организира участието на български фирми в международни изложби в чужбина


нагоре | назад | Обратно към Изложения, панаириНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване