Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Техника / Индустриална техника
"Торо Секдоор" ЕООД
хладилни инсталации

гр. Пловдив
, ул.Поп Златан 8
Тел.: 032/968 333,968 999
Лице за контакти: Павел Тороманов
e-mail: toro_ht@yahoo.com
www.toroltd.com


Фирма "ТОРО-СЕКДООР" ООД се занимава с цялостното изграждане, оборудване и сервиз на големи и важни обекти, като мандри, малки и средни предприятия за добив и преработка на месо и предприятия занимаващи се с млекопреработвателна промишленост; колбасарски цехове; сушилни; хладилни камери в търговски обекти - търговия на едро, супермаркети, складови бази, плодохранилища; шокови тунели и басейни за ледена вода. Фирмата изгражда обекти по проекта "САПАРД".

Друга важна част от дейността на фирмата е производство, доставка, монтаж и сервиз на секционни изолирани индустриални и гаражни врати, изработени от сандвич панели с дебелина на ламарината 0,7мм от двете страни, с полиестерно покритие. Коефициентът на топлоизолация - 0,40w/m2 - се постига чрез равномерно впръскване на пенополиуретанова пяна между двата метални листа. Всички възли и детайли са внос от водещи холандски и италиански фирми.

Ние сме в състояние да предложим голямо разнообразие при изработването на този вид врати, съобразен изцяло със специфичните изисквания на клиента - богата цветова гама, допълнителни екстри, като: проходна врата, прозорци, напълно прозрачни панели, секретни брави, ръчно или дистанционно отваряне чрез механизъм с верига.

Фирмата предлага и следните видове хладилни врати за ниско и средно температурни камери: плъзгащи и въртящи.
"ТОРО-СЕКДООР" ООД успешно проектира, доставя и монтира цялостно оборудване за товаро-разтоварни места - ниво-изравнителни рампи, рамкови уплътнения и индустриални врати. Предлагаме също така и бързи врати от PVC - внос от Италия и Англия, плъзгащи се - двукрилни и еднокрилни врати, PVC завеси за нормални и нискотемпературни условия, както и врати тип "Летящо крило", изработени от прозрачно PVC фолио - Англия.

В дейността на фирмата се включва още и облицоване и саниране със сандвич панели или PVC ламарина на вече съществуващи сгради, халета, автосервизи и др., както и доставка и монтаж на сандвич панели, кoито намират все по-широко приложение в различни области, поради добрата си изолационна способност, негоримостта си и бързото и чисто строителство. "ТОРО-СЕКДООР" ООД е един от големите вносители на изолационни сандвич панели от Европа.

Фирма "ТОРО-СЕКДООР" ООД разполага с две производствени бази и офис намиращ се на ул. "Поп Златан" №8. Общия брой на персонала е осемнадесет човека. Дългогодишния опит и високата квалификация на работниците гарантира високото качество на цялостното изграждане на обектите.

"ТОРО-СЕКДООР" ООД е в състояние да посрещне и задоволи и най-специфичните изисквания на клиента. Широкия обхват на дейността на фирмата, високото качество на продукцията, бързите срокове за изработване и пуск, както гаранционното и след гаранционно обслужване я правят предпочитан бизнес партньор на българския пазар.

нагоре | назад | Обратно към Техника


НАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване