Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Компютри / Интернет доставчици
"SatNet"
интернет доставчик

гр. Карлово
ул. "Полковник Бочев" №4
Тел.: (0335) 91644; 91643
e-mail: Vasil_man@abv.bg
www.satnet.bg


СатНет е най-големият и водещ Интернет Доставчик в община Карлово. Фирмата предлага комплексни интернет решения на своите клиенти. Сатнет е Дружество с Ограничена Отговорност създадено през 2003 г. Стремежът ни е да предлагаме високотехнологични продукти и услуги на Българския пазар. Екипът ни от висококвалифицирани професионалисти води Компанията към осъществяване на целите и.

Интернет достъп
Като резултат на Високият Професионализъм на екипа на СатНет и Високо-Технологичното Обурудване Вие получавате:
Високоскоростен достъп до Българското интернет пространство (bg-peering) с възможност за гарантирани скорости до 10 mbps. Два независими източника от София и Пловдив. Забавяния от 6 до 18 ms.
Гарантирани скорости за международен трафик до 4 mbps, предоставени чрез собствен сателитен канал и радио свързаност към Софийските оптични пръстени. Забавяния от 70 до 180 ms.
100 mbps Локална Мрежа (LAN) в градовете Карлово и Сопот.
Радио Роуминг в цялата община.
Надеждност и сигурност на комуникацията.
Гаранция за качество и ценова ефективност.
Разнообразна гама от пакети за гарантиран, негарантиран, ограничен и неограничен интернет достъп.
Възможност за бързо прехвърляне от една услуга към друга чрез предварителна заявка – 24 часа.
Поддръжка 24 часа.

Електронна поща
SatNet предоставя безплатно Електронна поща на своите абонати. Ние Ви гарантираме:
Избор на начина на използване на пощата. SatNet предлага както web mail така и POP3. Имате възможност да използвате програми като MS Outlook, Eudora и др. за вашата поща.
Сигурност при използване на пощата, тъй като нашите администратори са се погрижили да Ви защитят максимално от спам, вируси, загубени писма, кражби на пароли и т.н.
Достъпност на Вашата поща от всяко място в света, където имате интернет достъп.
Голямо дисково пространство за хостинг на вашата поща.

VPN
Виртуалните Частни Мрежи служат за свързване на отдалечени компютри или цели мрежи в една обща виртуална структура. Те се изграждат на гарантиран канал който се предоставя от SatNet отделно от канала за интернет достъп. Нивото на сигурност и управление са същите като при нормална кабелна Локална Мрежа. Чрез SatNet VPN ние предоставяме на нашите клиенти възможността за качествен и бърз трансфер на техните данни между отдалечени офоси или отдалечени мобилни компютри при минимални разходи и сигурност на комуникацията. Услугата е подходяща за корпоративни клиенти.

Компютърна поддръжка
По желание на клиента се инсталира допълнителен хардуер на компютъра. Услугата се заплаща допълнително и включва тестване на хардуера. Софтуерни инсталации също се извършват срещу допълнително заплащане. Инсталират се операционни системи Windows и Linux и др.

Структурно окабеляване
SatNet предлага цялостно проектиране, доставка и изграждане на Локални Компютърни Мрежи. Опита на висококвалифицираните техници на фирмата е гаранция за качеството на услугата. Правилният подбор на обурудване също е много важен за професионалното изграждане на мрежата. Структурно окабеляване може да бъде приложено във фирми които искат да свържат различните си офиси в една обща мрежа, интернет зали и в дома.

нагоре | назад | Обратно към КомпютриНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване