Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Автомобили / Rent a car
"Рента авто" ООД
автомобили и бусове под наем

гр. София
ул. "Средна гора" №44
Тел.: 02/9881 299
Лице за контакти: Иван Маринов
e-mail: office@rentauto.bg
www.rentauto.bg


“РЕНТА АВТО” ООД, председателстваща Националната асоциация на фирмите за автомобили под наем – България, е с осем годишно присъствие на туристическия пазар.

Предлагаме автомобили под наем и оперативен лизинг за корпоративни клиенти. Разполагаме с разнообразен парк от нови автомобили, сигурни, технически изправни, произведени след 2002 година, и напълно застраховани според стандартите на застрахователните компании активни на българския пазар.

Фирмата може да достави и приеме автомобил от всяка точка на България. В проект е специалната оферта на “РЕНТА АВТО” за услуги на изплащане.

“РЕНТА АВТО” е запазена търговска марка с традиции и е символ на качество и коректност в България. Работим успешно с туристическите агенции “Алфатур”, “Балкантур”, “Балкан Еър Тур”, “Гълф Ейджънси”, “Юзит Колърс”, “Матев”, “Принцес Туризъм”, ”Травел Ес Експрес”; хотелите: “Принцес Хотел”, “Радисън САС”, “Мария Луиза”, ”Ганеша”, ”Рай-90”, “Хемус”; банките Обединена Българска Банка, Българо Американска Кредитна Банка, Про Кредит Банк, както и с авиокомпанииите: “Бритиш Еъруейз” и “Ел-Ал”. Наши клиенти са дипломатически мисии в България – Русия, Германия, Франция, Италия, Индия и САЩ. Печелим клиенти и сред бизнес средите на чуждите компании и организации в България сато “Юнион Миниер”, “Джорджети България”, “Мерин България”, “Нинас Петролиум”, ”Грозданов КАР”, ”Лук Ойл”, ”ФАР”, ”БЧК”, ”Табако Импекс”, ООН, KейФор и НATO.

Всеки клиент на “РЕНТА АВТО” може да направи избор между различни оферти и да избере най-подходящата, отговаряща на критериите му. Гаранция за удовлетвореност са гъвкавостта в ценообразуването и качеството на предлагания пакет услуги.

Освен стандартното наемане на автомобил за страната и чужбина, “РЕНТА АВТО” предлага трансфери до всяка точка на София и страната. На ваше разположение са опитни шофьори, които ще се погрижат за вашето спокойно и сигурно пътуване. В стремежа си изискванията на клиента да са максимално задоволени “РЕНТА АВТО” постоянно подобрява своя автопарк и услуги.

При необходимост може да се изготви специална индивидуална оферта за всеки клиент, според нуждите му и обстоятелствата.

Предлагаме 24-часово дежурство на телефон (+359 888) 357 657.

нагоре | назад | Обратно към АвтомобилиНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване