Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Реклама и печат / Рекламни агенции

"Puulse"
рекламна агенция

гр. Варна
ул. Братя Бъкстон 30
Тел.: 052/32 14 00,
E-mail: office@puulse.com
www.puulse.com


Това, което предлагаме не е породено от идеята фикс да ви вземем парите и да се усмихваме до момента на напускането Ви на офиса... Работата на екипа е да подготви и реализира Вашата реклама, така че посланието да достигне до целевата аудитория и да се запечата в съзнанието й.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА:

Какво е това печатна реклама?

Всички онези рекламни материали на хартиен носител, които всеки от нас по един или друг повод е срещал в своето ежедневие. Дали ще бъде каталог с артикули, брошура с най-новите продукти на фирма желаеща ни за клиент, флаер подаден ни от красиво момиче на улицата, корицата на списанието, което четем или просто календара окачен на стената в офиса или дома ни... Нека да не изброяваме всички възможни форми, под които можем да срещнем отпечатаното послание, на което едничката цел е да привлече внимание, увеличи клиентите, а с тях и продажбите.

WEB ДИЗАЙН:

Не е ли по-добре повече хора да видят нашите продукти!?
Не е ли по-добре да имаме повече потенциални клиенти!?
Не е ли по-добре с минимум разход на пари, време и усилия да постигнем по-висок резултат!?
Не е ли по-добре да имаме обратна връзка с всички наши реални и потенциални клиенти!?
Независимо от това дали клиентът се намира в България, някъде из Европа, Пакистан или в джунглите на Амазонка, той ИМА възможност да си поръча от НАШИТЕ продукти!
Нима тогава има нещо толкова рентабилно, колкото Вашата интернет страница!?


РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ:

Как бихме могли да илюстрираме посланието без качествена фотогарфия? Можем ли да визуализираме предимствата на нашия продукт без неговото изображение? Може да владеем силата на словото по начин достоен да се наречем Вазов или Шекспир, но... нещо липсва и то е КАРТИНКАТА!
Ние сме заети хора, нямаме време да четем басни от хиляда и една нощ за тоя или оня продукт... Искаме да видим, да пипнем, да почувстваме аромата, да го почувстваме Наш!
Картинката, фотографията е това, което ни грабва, там ни се задържа погледа!ГАЛЕРИЯ:

Предоставяме ви възможност да изберете качествени фотографии от богатата ни колекция, които да използвате за вашата имидж реклама. Може да ги включите във вашия календар, плакат, дипляна, брошура, работен тефтер или просто да си окачите в рамка на стената във вашия дом или офис.


СУВЕНИРНА РЕКЛАМА:

На кого са му нужни сувенири!? Химикалки, запалки, шапки или тениски, да не говорим пък за дървените дранкулки от последната ни екскурзия... Вещи за ползване или пък предмети за спомен. Заобиколени сме от подобни нещица, все някъде на нещо си има изписана нечия марка. Ползвайте това, ползвайте онова... спокойствие никакво. Писалката, с която пишем, запалката, с която си палим сигара... дори подложката под чашата с питието ни говори нещо и се мъчи да привлече Нашето и Единствено внимание. Отегчени сме от заобикалящото ни еднообразие, а накрая незнайно как, пак си купуваме нещичко от магазина, където красиво момиче с усмивка ни подава Химикалка...


ЛОГОТИПИ:

Логото - това е нашето лице! За какво ни е този фирмен знак? Какво би спечелило съществуването на такова нещо?
Искаме да сме утвърдена марка на пазара! Искаме потребителя в магазина да вижда първо нашите продукти! Искаме той да ги купува! Искаме нашите продукти да са критерий за качество! Искаме Логото ни да се свързва с най-доброто в бранша!


ВЪНШНА РЕКЛАМА:

Представете си, че минавате по централнта главна улица на вашия град. Излезли сте на разходка или пък по-рано от работа да купите подарък на любимия човек. Колебаете се в кой от безбройните магазини с лъскави витрини и неонови надписи да си изхарчите парите. Поглеждате наляво, поглеждате надясно - всички ви се струват едни и същи, погледа Ви не се задържа никъде...
Това, което Ви кара да влезете в даден магазин е нестандартната външна реклама.
Дали ще е футористичната светеща табела, стилният билборд на светофара, автобуса с провокиращ надпис - все има нещичко, което дразни Вашето съзнание и Ви прави нечии клиенти...нагоре | назад | Обратно към Реклама и печатНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване