Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Изложения, панаири / Организатори

"Партнерс експо" ООД
организиране на изложения
гр. Плевен
ул "Иван Вазов" 10 А, офис 1 и 2
Тел.: 064/801 812, 064/801 865
Факс: 064/801 865
e-mail: office@partners-expo.com
www.partners-expo.com


"Партнерс експо" ООД е фирма, специализирана в организиране на изложения и панаири и изграждане на изложбени площи.

В изложбената програма на "Партнерс експо" ООД са включени многобраншови и специализирани изложения, които отговарят на търсенето на пазара.

По време на всяко изложение "Партнерс експо" ООД издава каталози на участниците в изложенията, които се разпространяват в побратимените на Плевен градове, чуждестранни посолства, търговски дружества, обществени институции. Организира презентации, семинари, бизнессрещи, кръгли маси.

"Партнерс експо" - Плевен е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 1997 год. с предмет на дейност организиране на изложения и панаири и изграждане на изложбени площи. Основатели и собственици са Чавдар Йорданов Велинов и Лъчезар Кирилов Табаков.

Своята дейност "Партнерс експо" ООД започва с организирането на пролетни изложения с тема "Строителство, обзавеждане, технологии, лека промишленост" и есенни изложения "Партньори на колела", които включват вносители, производители, дистрибутори на всички видове автомобили - леки, лекотоварни и специализирани; селскостопански машини, мотокари и други съоръжения на колела и всичко необходимо за обслужването им. Във всяко от тях участват средно по 200/350 фирми и се посещават от 70 - 80 000 души. Изложенията се изграждат в Художествена галерия "Илия Бешков", която разполага с 2500 m2 експозициона площ и открити площи - 4 дка.

В изложенията "Партнерс експо" се представят фирми от цялата страна и всички европейски държави. Международната дейност е тясно свързана с програмата на Асоциацията на побратимените на Плевен градове в частта й касаеща трайното развитие на бизнес отношенията между тях чрез включването на фирми от градовете Агадир, Брест, Битоля, Браила, Бурса, Волос, Едеса, Горни Милановац, Гимараеш, Дзинджоу, Кайзерслаутерн, Кавадарци, Москва, Ростов на Дон, Шартлотсвил в изложенията и организираните по време на празниците на града представителни изложби - договаряния" "Индустрия на побратимените градове" и "Инвестирайте в Плевен". Организира представяне на фирми от Плевенски регион на изложения в Браила, Едеса, Ростов на Дон. От 5 до 8.09.2003 год. съвместно с администрацията на Община Кавадарци (Македония) "Партнерс експо" организира участието на български фирми в международното изложение "Тиквеш". На него се представят над 50 фирми от Македония, Сърбия, Гърция и България. Техническото изграждане на изложението и дизайнерските решения са изцяло дело на "Партнерс експо".

През 2002 година "Партнерс Експо" ООД възстанови една традиция за региона с над 100 годишна история, като организира Международно специализирано изложение - договаряне "Животновъдство". Представят се елитни животни, технологии, оборудване, храни, медикаменти за профилактика и лечение.

От месец февруари 2003 год. беше поставено началото на Международно специализирано изложение - договаряне "Пчеларство - Плевен".

Нова инициатива на "Партнерс експо" ООД за 2004 година е организирането на специализирано изложение - договаряне "Растениевъдство - Плевен".

По време на всяко изложение "Партнерс експо" организира презентации, семинари, бизнессрещи; издава каталози на участниците в изложeнията, които се разпространяват в побратимените на Плевен градове, чуждестранни посолства, търговски дружества, обществени институции.

В изложенията, организирани от "Партнерс експо" ООД, вашата фирма може да бъде отличена с грамота или диплом за участие, да получи награда за: нов продукт, технология или иновация; успешно представила се фирма от региона, награди на журналистите и др. Специалният приз на ПАРТНЕРС ЕКСПО е "Крилото на успеха", за който се номинират фирми с над 50 % българско участие. Досегашни негови носители са "Итонг - България" ЕООД (София), "Бета" ЕАД (Червен бряг), "Птицекланица КП" (Плевен), "Полюс ТМ" ЕООД (Плевен), ЕТ "Мис В - Венета Василева" (Ловеч), "Екомебел" ЕООД (Плевен), "Българска роза" АД (Карлово), "Силвер" ЕООД (Пазарджик), "Транспрогрес 68" ООД (София), "Агротехника" АД (Карлово), Консорциум "Теком Унимат" (София), "Булметал" ООД (Гурково), "Метаком - СЛЗ" АД (Плевен), "ВИА - Интеркар" ООД ( Плевен), "Теразид" ООД (София).

"Партнерс експо" ООД е съучредител на Българската асоциация на панаирните и изложбени организатори и представител на Международния пловдивски панаир за Централен Северен регион.


нагоре | назад | Обратно към Изложения, панаириНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване