Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Услуги / Недвижими имоти

"Орвитекс" ЕООД
агенция за недвижими имоти

гр. София
кв. Лозенец, ул. "Златен Рог" 20-22
Тел.: 02/9622 121
Лице за контакти: Орлин Владиков
e-mail: office@orvitex.com
www.orvitex.com


Компанията за недвижими имоти „Орвитекс” ЕООД е основана през 1992 г. в гр. София. Повече от 13 години фирмата е водеща сред дружествата за недвижими имоти в България, налагайки високи стандарти на качествено обслужване и индивидуално внимание към всеки клиент.

Компанията е носител на лиценз № 6 за търговия и операции с недвижимо имущество и Сертифициран международен специалист – CIPS. Членува в Национално сдружение недвижими имоти /НСНИ/, Международната федерация за недвижими имоти /FIABCI/ и Централно-Европейската мрежа на асоциациите за недвижими имоти /CEREAN/. Това налага динамичното и непрекъснато развитие на компанията с цел подобряване на дейността, както и стремежа за висококачествено обслужване и защита интересите на всеки клиент. Професионализмът на екипа се поддържа с редовно участие в курсове и семинари за мениджъри и брокери, организирани от НСНИ и различни международни организации за недвижими имоти.

Със солидна база с повече от 10 000 оферти и отличен поглед върху пазара на недвижими имоти, брокерите на компанията лесно намират и предлагат подходящите имоти и правят прецизен анализ на пазара с цел реализиране на конкретното желание.

„Орвитекс” ЕООД постига безупречно целите на клиента по един интелигентен и удобен за ситуацията начин, защото е комплексна фирма, работеща с наемодатели, собственици на имоти, инвеститори, проектанти и други участници на пазара на недвижима собственост.

Основни приоритети на дружеството:

Покупко-продажби на недвижимо имущество
Представителство на наемодатели / наематели
Управление на недвижими имоти
Маркетингови проучвания и анализи
Консултации в областта на недвижимата собственост
Представителство на инвеститори
Представителство на собственици
Оценка на недвижими имоти
Планиране, проектиране и дизайн
Юридически и правни консултации и представителство
Регистрации на фирми

Орвитекс ЕООД е член на Орвитекс ГРУП – група от дружества с единна политика и управление в областта на недвижимите имоти, строителството, производството на строителни материали, химически продукти.
нагоре | назад | Обратно към Услуги


НАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване