Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Здравеопазване / Медицинско оборудване
"M & M Co." OOД
медицинско оборудване

гр. София
бул. Джеймс Баучер 76
Тел.: 02/ 8164 600
e-mail: mm@mmsofia.com
www.mmsofia.com


"М & М" е създадена през месец Май 1992 год. Основната дейност на компанията е консултантска, търговска и представителство на чуждестранни фирми.

Консултираме чуждестранни компании в областта на фармацията и медицинското оборудване. Основната ни дейност е да консултираме чуждестранни компании при подготовката им за участие в търгове, организирани в страната от местни фирми и болници, министерства, както и от Световна банка. Маркетиг и маркетингови изследвания на българския пазар. Представителство на чуждестранни фирми. Продажба на електронно медицинско и фармацевтично оборудване.

Основана през 1992год. непосредствено след промените в България и създаването на подходящи икономически условия, фирма "М & М" насочи своите усилия в представянето на страната ни пред чуждестранни партньори, като надежден и реален партньор, поел пътя към пазарната икономика. Вярваме че въвеждането на иновационни технологии в областта на медицината и фармацията чрез закупуването на лицензи и know-how, както и доставката на съвременно електромедицинско оборудване в българските болници ще допринесе за подобряване здравеопазването в страната ни.

В консултантската и търговска дейност на "М & М", качеството и надежността на предлаганите услуги и продукти винаги са заемали основно място.

Това е и една от причините известни компании като: NIHON KOHDEN - JAPAN, PHARMAKON AG - SWITZERLAND, NOVACOR - FRANCE, HETTICH - GERMANY, ALESSANDRINI S.P.A. - ITALY, EXACTA+OPTECH GMBH-GERMANY, EXPERT TRADE S.R.L - ROMANIA да разчитат на нашата коректност и качество.

"M & M" е изключителен търговски представител и дистрибутор за продуктите на NIHON KOHDEN - JAPAN за Югоизточна Европа.

Предлагаме следното медицинско оборудване:

• Най-качествените и надеждни апарати в областа на електрокардиологията.• Най - новите високотехнологични разработки в областа на неврологията.


• Най - модерните високо ефективни пациентни монитори на нов съвременен модулен принцип.


нагоре | назад | Обратно към ЗдравеопазванеНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване