Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Здравеопазване / Алтернативна медицина
"Ели Логинова"
център по алтернативна медицина

гр. София
ул. "Княз Борис 1" № 86, ет. 2
Тел.: 02/ 986 23 83; 02/ 980 15 12
Лице за контакти: Ели Логинова
e-mail: elilogbg@yahoo.com
www.loginova.net


ЕЛИ ЛОГИНОВА е завършила Лондонския колеж по класическа хомеопатия.

От години се занимава с изучаването и прилагането на нетрадиционни, алтернативни методи за лечение.

Основава Център по алтернативна медицина, в който се прилагат различни допълващи се методики, с една единствена цел - постигане на цялостен психически и физически оздравителен ефект върху болния.

В ЦЕНТЪРА единството на теория и практика, на диагноза и терапия обединява работата на високо квалифицираните специалисти: Ели Логинова - класическа хомеопатия, Д-р И.Иванова - озонотерапия, Н. Луджева - кинезитерапия, А. Рачева, Р. Рачев - КИ - ЕН и Р. Рачев - Моята Храна.


Хомеопатия

"Лекувай без да увреждаш" - е основният принцип и същността на лечителското умение

КЛАСИЧЕСКАТА хомеопатия, чийто откривател е Д-р Самуел Ханеман, е на повече от двеста години. Тя е философия и лечебно изкуство извън границите на времето. Лекува едновременно на етерно и материално ниво, защото между болния и лекарството съществува аналогично подобие.

ХОМЕОПАТИЯТА не назовава болестите с техните външни проявления, защото те излизат от мъртвата анатомия. Тя използва имената, които съответстват на тяхната същност, така както са го правили древните лечители.

ХОМЕОПАТИЯТА лекува всички видове заболявания, свързани с човешкото тяло.


Кинезитерапия

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО резултатен метод за неутрализиране на последиците от обездвижването и стреса, които са сред причините за повечето заболявания днес.

ПАСИВНИ ТЕХНИКИ - масаж, който премахва умората, стимулира защитните сили на организма и повишава работоспособността. Прилага се при болки, атрофия или спастичност.

СТАВНИ МОБИЛИЗАЦИИ - плавни движения по физиологичните оси, които намаляват болката, сковаността и ограничената подвижност вследствие на възпалителни и дегеративни ставни заболявания (артрити и артрози), мускулен стречинг и постизометрична релаксация - възстановяват мускулната еластичност, подвижност и пластичност.

АКТИВНИ ТЕХНИКИ - физически упражнения, които тонизират и възстановяват мускулната дейност след продължително обездвижване или парализа.

ИЗПРАВИТЕЛНА ГИМНАСТИКА- при гръбначни изкривявания и нарушена стойка.
ДИХАТЕЛНА ГИМНАСТИКА - изчиства дихателните пътища и подобрява насищането на белите дробове с кислород.


Диетология

Индивидуален Режим за Здравословно Хранене, осигуряващ идеалния вътрешен баланс за правилнофункциониране на организма.

Вече е факт, че 70% от болестите, се дължат на неправилно хранене. Ежедневно всеки приема храни, от които се чувства добре, а други - му харесват на вкус, но предизвикват дисконфорт. Същите “лоши” за него храни се отразяват прекрасно на друг човек.Защо е така? Защото не е открил Своята Храна! Защото Моята Храна не е Твоята Храна! Защото всеки организъм е уникална индивидуалност и изисква специфичен подбор на продуктите, съставящи Неговата Кухня.

Как да открием Своята Храна и да потдържаме постоянно вътрешния си баланс? Чрез съставяне на Индивидуален Режим за Здравословно Хранене . “Моята Храна” е система за определяне и ежедневно приемане само на храните, които създават основа за добро физическо здраве. Така ще се даде възможност на тялото ни да се саморегулира и ще отпаднат напълно нуждите от драстични диети или други масови терапии, които допълнително стресират организма ни и обикновено имат временен ефект. Чрез “Моята Храна” ще откриете Своята Храна и тя ще се превърне в лекарство за Вас, а не в бавна отрова!


нагоре | назад | Обратно към ЗдравеопазванеНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване