Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Обзавеждане / Осветлителни тела
"LED"
осветителни тела

гр. София
Симеоновско шосе 108Б
Тел.: 0888 709792
e-mail: ledbg@mail.bg
www.led-bg.com

Предлагаме основните цветове светодиоди, както и осветителни модули изградени с тях и намиращи приложение в осветлението и рекламата. Нашата номенклатура включва също захранващи устройства и контролери за управление на модулите. При необходимост могат да се разработят варианти и цялостни системи по конкретно задание на клиента.


Всички осветителни тела и модули са изградени със широкоъгълни светодиоди, имат ниска консумация, подлежат на централизирано управление и захранване и са с живот над 90-100 хиляди часа непрекъснато светене.

Серията модули LLMF е за скрит монтаж и индиректно осветяване на окачени тавани, ниши, декоративни полупрозрачни елементи и други. Широкият ъгъл на излъчване на използваните светодиоди осигурява равномерна осветеност и много добър визуален ефект.

Осветителните тела, които са с повече от един цвят са управляеми и могат да преливат между всички производни на съответните цветове. Например R+B може да прелива във различни нюанси от червено през лилаво до синьо. Тези които са Full Color могат да светят в 7 основни цвята и всички възможни цветови нюанси на дъгата. Управлението им може да става ръчно (с обикновенни ключове за осветление) или автоматично с помощта на микропроцесорен контролер с регулиране на скорост, варианти на преливане, смесване и други ефекти. Пишете ни за повече информация по отношение на контролерите за управление, които могат да управляват синхронно едно или много осветителни тела (в зависимост от сумарната мощност). Пишете ни и за ваши идеи или особени изисквания за ефектно декоративно осветление и ние ще подготвим специфични варианти за конкретният проект.

       

нагоре | назад | Обратно към Обзавеждане


НАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване