Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Застраховане и право / Застрахователни услуги

"Ins Consulting"
застрахователен брокер

гр. Пазарджик
ул.Георги Бенковски № 8, ет. 1
Тел.: 034/442 468
Лице за контакти: Силвия Попова
e-mail: silvipopova@abv.bg
www.insconsbg.com


Ако Ви е трудно да изберете къде да направите своята застраховка, обадете ни се!

Ще Ви предложим подходящи Застрахователни компании и най-изгодните за Вас тарифи.

Към настоящият момент в Република България работят 20 Общо Застрахователни компании и 12 Животозастрахователни. Ако Ви е трудно да изберете къде да направите своята застраховка, то на помощ може да Ви се притече Вашият Застрахователен брокер.

Съгласно Нормативните документи от Закона за Застраховане, Брокерът е търговец, който по възлагане и срещу възнаграждение осъществява посредничество за сключване и изпълнение на застрахователни и/или презастрахователни договори и свързаните с тях консултантски услуги.

Брокерът ще прецени какви са обективните застрахователни рискове, които е добре да покриете. Той ще Ви предложи подходящите Застрахователни компании и най-изгодните за Вас тарифи. След това ще Ви окаже помощ при сключването на самияЗастрахователен договор – ще подготви необходимите документи и ще предвижи плащането.

През целият период на договора Застрахователният брокер е на Ваше разположение, като Ви дава компетентни съвети и Ви помагоа при ликвидация на евентуални щети, до получаването на полагащото се обезщетение.

нагоре | назад | Обратно към Застраховане и право


НАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване