Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Производство / Метал
"Гдем-Стойчовски и сие" СД
производство на припои

гр. София
бул. "Европа" №176
Тел.: 02/9250623, 088/8223139
Лице за контакти: Георги Стойчовски
e-mail: gstoychovski@abv.bg
www.gdem-bg.123bg.com


Фирма "ГДЕМ-Стойчовски и сие" е създадена през 1990 година. Тя е един от малкото производители в България на различни видове сребърни, медно-фосфорни припои с и без съдържание на сребро, цинк и бабит и има амбицията да заема водещо място в бранша.

В своята 15 годишна история фирмата натрупа значителен опит в производството и се утвърди на пазара, като коректен партньор и производител на първокачествени продукти с гарантирано качество.

"ГДЕМ-Стойчовски и сие" разполага със собствени производствени, складови площи, сервизни помещения и търговска мрежа в страната.

Фирмата е фокусирала дейността си в разработката и внедряването на нови, съвременни технологии, доказали своята ефективност в световната практика, като осигурява консултации за прилагането им при клиентите.

Дейността на “ГДЕМ-СТОЙЧОВСКИ И СИЕ” обхваща цялостния производствен процес, започвайки от разработката, през внедряване, до производство и пласмент на готовата продукция, за нуждите на клиенти от хладилната, електротехническата промишленост, машиностроенето и металургията.

Фирмата предлага оптималните решения, съобразени с изискванията на клиентите си. Работи в посока на непрекъснато повишаване на качеството на продуктите и услугите си, поддържайки и развивайки партньорски отношения с водещи световни производители. Това й позволява да внедрява максимално бързо и качествено перспективните решения в бранша.

Благодарение на тази стратегия, на динамичната и ефективната организация на работа, гарантираме конкурентноспособността както на своите партньори, така и на клиентите си.

“ГДЕМ-СТОЙЧОВСКИ И СИЕ” се ползва с реномето на надежден и експедитивен производител и доставчик на продукти и услуги, с което осигурява просперитет, техническо и иновационно ниво на клиентите си.

Екипът на “ГДЕМ-СТОЙЧОВСКИ И СИЕ” е съставен от професионалисти от различни области, обединени от целите на фирмата и устремени към оптимално изпълнение на решенията й, съответстващи на водещите световни технологии и отговарящи на очакванията на нашите клиенти.

Услуги

Заедно с производствената си дейност, фирмата извършва и услуги в областите на:
• запояване на детайли за електротехническата промишленост;
• запояване на детайли от сребро и сребърни сплави към медни и месингови основи;
• запояване на детайли от мед-волфрам и други към медни и месингови основи;
• разработване на технологии за запояване на цветни метали и сплави;
• консултации на клиенти за рационално и ефективно използване продуктите на фирмата.

             

нагоре | назад | Обратно към ПроизводствоНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване