Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Строителство / Облицовъчни материали
"Елис-Ге" ЕООД
теракота, фаянс, керамика

гр. Варна
бул. "Владислав Варненчик" 279В
Тел.: 052 500 555
Лице за контакти: Антоанета Йорданова
e-mail: elis@elis.bg
www.elis.bg


Фирма „Елис-Ге” ЕООД е вносител на керамика в България от 1992г.

Предлагаме фаянс, теракота, гранитогрес, клинкер, завършващи профили, лепила и фуги, смесители за баня, санитарен фаянс, луксозни хидромасажни вани, душ кабини с масажи и парна сауна, аромо и хромо терапия, душ паравани, мебели за баня, аксесоари и др.

Като изключителен представител на Teuco Guizzini (Италия) за България предлагаме луксозни вани с перлен, ултразвуков и хидромасаж, с радио, подводно осветление, авто-дезинфекция и др. В асортимента можете да видите както душ кабини с парна сауна, аромо и хромотерапия, масажи, радио, шотландски душ и др. така и мини-басейни с хидромасаж.

Ние сме вносители на PROFILPAS - завършващи профили от PVC, алуминий, хром-никелова стомана, месинг и ламиниран алуминий за фаянс и теракота, за преход между два вида настилки и за оформяне на външни и вътрешни ръбове на стъпъла.

Седалището на фирмата ни е в град Варна, но създадената и непрекъснато разширяваща се мрежа от собствени магазини и дистрибутори ни позволява да достигнем до нашите клиенти из цялата страна.

Работим със складови наличности и по поръчка на клиента. Внасяме от Италия, Испания и Китай.

нагоре | назад | Обратно към Строителство


НАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване