Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Компютри / Софтуер
"Дейта Солюшънс" ООД
цялостни софтуерни решения

гр. София
ул. "Алабин" №50А
Тел.: 02/9877 284
Лице за контакти: Стефан Георгиев
e-mail: info@ds-bg.com
www.ds-bg.com


Дейта Солюшънс ООД е създадена в края на 2002 година с цел разработка на стандартeн и клиентски ориентиран софтуер и предоставяне на висококачествени информационни услуги.

Гаранция за професионализма на фирмата е екипът с дългогодишен опит в работата с финансови и производствени информационни системи.

Мисията на Дейта Солюшънс е да предоставя на своите клиенти непрекъснато нарастващ набор от нови продукти и услуги, качествена подръжка на съществуващите решения и бърза реакция при промените на пазара.

Основната дейност на Дейта Солюшънс е свързана с изграждането на комплексни информационни системи в сферата на финансови, производствени и административни услуги.

Интеграция на възможностите на хардуерната платформа, интелигентното управление на крайни устройства, съчетани с най-модерните софтуерни технологии правят решения на Дейта Солюшънс предпочитани за клиентите.

Outsourcing заема едно от важните места в дейността на Дейта Солюшънс Фирмата разботи в активно сътрудничество с няколко утврдени местни и чужди партньори.

Предлагани продукти:

PROMOTER®

PROMOTER® e информационна система за управление на фирмените ресурси (ERP), изградена на базата на най-съвременните технологии. Системата е разработена на модулен принцип с високо ниво на интеграция с други системи и добра адаптация към индивидуалните нужди на клиента.

Система за управление на човешки ресурси ( HRMS )

HRMS обслужва всички процеси и дейности в областта на човешките ресурси. При изграждането й са използвани модерни технологии, съчетани с дългогодишен опит. Призводствени системи

Дейта Солюшънс предлага различни видове системи за обслужване и оптимизация на производствени процеси.

Информационни системи по задание

Дейта Солюшънс предлага разработка и на други информационни системи, по изискване или задание на клиента. Нашите специалисти ще Ви подпомогнат в реализацията на Вашите нужди и идеи.
нагоре | назад | Обратно към КомпютриНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване