Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Образование / Курсове, школи
"Космос"
учебен център

гр. София
ул. "Будапеща" №8
Тел.: 02/ 981 91 91
Лице за контакти: Калина Балджийска
e-mail: cosmoscentre@abv.bg
www.cosmos-edu.com


Учебен Център "Космос" е създаден през 1999 година с идеята да обучава по най-новите световни технологии и по този начин да дава на своите клиенти повече знания и опит, повече възможности, повече информация.

Представители сме за България на London Study Centre, гр. Лондон и Formula-Si, гр. Мадрид, сътрудничим си с Goethe Institut, гр. София. От есента на 2001г. сме членове на Асоциация за качествени езикови услуги "Оптима" и имаме право да издаваме Европейски езиков паспорт с портфолио и биография, които са единни за цяла Европа.

В търсене на по-висок стандарт на обучение, въведохме най-съвременните системи, методи и технологии. Традиционните модели допълнихме с мултимедийни продукти, видеофилми и дистанционно обучение, за да добие клиентът усет към езика, за да бъде обучението интересно и забавно, а в същото време ефективно и успешно.

Изградили сме екип от всеотдайни, интелигентни хора и се стремим да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти.

Създали сме европейска учебна база, комфортна и модерно оборудвана.

Всеки един от нашите курсисти има на разположение училищна библиотека, видеозала, компютърна лаборатория, съвременни мултимедийни продукти за обучение, постоянна интернет връзка и миникафебар.

Залите са оборудвани с модерни бели дъски, удобни и нови мебели, нова техника и климатици.

За нашите деца, които идват на занималня или на целогодишни курсове сме осигурили медицинска сестра, консултант по физическа подготовка, транспорт и храна.

Всеки наш клиент има право да получи безплатна информация и помощ от специалистите и методистите в училището.нагоре | назад | Обратно към ОбразованиеНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване