Търсене:   

    НАЧАЛО  |  ДОБАВИ ФИРМА  |  КОНТАКТ Разширено търсене   

Парфюмерия и козметика / Козметични центрове

"Арлет"
фризьорски салон

гр. Варна - ул."Земенхов" 8
Тел.: 052/60 80 30
гр. София - ул."Узунджовска" 7-9
Тел.: 02/981 27 28
гр. Пловдив
ул."Отец Пайсий" 9 - тел.: 032/651105
ул."Белград" 2 - тел.: 032/964303
ул."6-ти Септември " 177 - тел.: 032/620655
E-mail: arletbg@arlet.bg
http://www.arlet.bgИсторията:

Фирма „ Арлет” е създадена през 1991 г. като в самото начало се занимава с разпространяване на Американска козметика. Неин собственик и президент е г-жа Елена Янкова.

През Февруари 1992 г. фирмата открива първия си фризьорски салон в центъра на гр. Пловдив. През 1993 г. създава специализиран център по козметика и отслабване с кухня за здравословно хранене.

В следващите години броят на салоните се увеличава до 6 – 4 в гр. Пловдив, 1 в гр. София, както и 1 франчайзингов в Варна.Салоните се намират на оживени улици, в известни и реномирани хотелски вериги. Площта им е от 150 до 200 кв. м., всички са със собствен дизайнерски облик, който се е превърнал в запазена марка на фирмата.


Дейност:

Днес в салони „Арлет” работят над 50 човека – млади, амбициозни, съчетаващи професионализъм и опит с високо качество на обслужване. Те обслужват значителна част от елита на шоубизнеса и българския политически живот. „Арлет” е в договорни отношения с най – големите продуцентски къщи, сред които и „Global Films“ и “Sia Advertising”. За целта са създадени специални екипи, които се грижат за прическите на известни телевизионни водещи. Участват в създаването на много рекламни и музикални клипове, както и при заснемането на фотосесии за най – популярните списания и “make up “ зони.
Последните големи проекти, реализирани с участието на салон „Арлет” са тазгодишните награди на „БГ Радио” и наградите на ТВ „ММ”, както и значимите модни събития „Форум на естетиката”, „Форум Българска Мода” и „Прет а порте” – гр. Пловдив. Салони „Арлет” са официален фризьор на телевизионния фестивал „Албена 2004”.

Основен приоритет на фирмата е постигането и поддържането на професионализъм и високо качество на обслужване. „Арлет” не приключва услуга, без да е потвърдено от клиента удовлетворение от извършената работа.

Комуникацията с клиентите е главен акцент в работата на екипа.

Доказателство за това е получения от салони „Арлет” сертификат за качество ISO 900 1 – 2000.Салони

Фризиьорски салони "Арлет" има в три големи града в България - София, Пловдив и Варна.

В София е най-големият от салоните разполагащ се на площ от .. кв.м. в пряка на бул.Витоша. В Пловдив има три салона от веригата "Арлет", а във Варна един - всички са на оживени и лесни за намиране места. "Арлет" работи всеки ден, като рабтоното време на всички салони е от 9:30ч. до 21:00ч., а в неделя от 12:00ч. до 19:00ч.


нагоре | назад | Обратно към Парфюмерия, козметикаНАЧАЛО    |     ДОБАВИ ФИРМА    |     КОНТАКТ
Copyright © 2005-2008 BulTime.com   Права за ползване